Játékboltok - Budapesten - 4. kerületiek listája

MagicBox Játékbolt

Cím: 1042 Budapest Árpád út 51-53.  térképen / útvonal ide

A készségfejlesztő játék, akár kicsik, akár nagyok számára, szórakoztat, értéket ad, pallérozza az elmét, tanít, csiszolja a lelket, közelebb hoz egymáshoz, élménnyel gazdagít. Egyfajta varázslattal színezi meg az életünket. A MagicBox-nál ez a varázslat az alapja mindennek. A MagicBox nem csak bolt, hanem egy kaland. Örülünk, hogy egyre többen csatlakoztok és váltok társunkká benne! Folyamatosan dolgozunk azon, hogy mind a boltban, mind a rendezvényeken is valami újat és izgalmasat mutathassunk be nektek. Honlap: http://www.magic-box.hu


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti játékbolt utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 4. kerületében a fenti játékbolt (MagicBox Játékbolt) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • villamos: 12, 14
  • busz: 25, 30, 30A, 104, 104A, 120, 147, 170, 196, 196A, 204, 220, 230, 270

A hármas metrónak van megállója a játékbolt közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. Március 9. hétfőtől a metró az Arany János utca és a Ferenciek tere megállón megállás nélkül áthalad. Július 13-tól lezárják a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák metróállomásokat is felújítás miatt, és ezeken az állomásokon is megállás nélkül haladnak át a szerelvények. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be. Hétvégéken Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között a metró helyett továbbra is pótlóbuszok közlekednek.


A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem