Játékboltok - Budapesten - 13. kerületiek listája

Automodell-szalon

Cím: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 24.  térképen / útvonal ide

A Modellautó Szalon a nyitás pillanattól a gyárilag készre szerelt, un. „diecast” modellek forgalmazását tartotta elsődleges céljának, talán elsőként az országban és frissen csatlakozva a Nyugat Európában is akkortájt feltámadó divathoz. Amikor a felnőtt gyűjtőket megcélzó, akár igényesebb, drágább modellek árusítása kezdett a játékboltoktól önállósodva gomba módra elterjedni és felvirágozni. Mi sem bonyolódtunk egyéb játékok árusításába, mi a magunk választott műfajában szerettünk volna specialista lenni. Olyannyira, hogy a kezdeti próbálkozások után még az összeragasztható műanyag makettok értékesítésével is felhagytunk, átengedve a terepet a viszont inkább ezekre specializálódott más üzleteknek. És mindig igyekeztünk lehetőleg távol maradni a katonai, „vérontó” témáktól, de például szívesebben bonyolódtunk mindig is mondjuk az autósport számtalan ágának kicsinyítéseibe… Honlap: http://automodellszalon.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti játékbolt utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a játékbolt környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 13. kerületében a fenti játékbolt (Automodell-szalon) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 75, 76

A játékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem