Jóga stúdiók - Budapesten - 6. kerületiek listája

Élj harmóniában Jógastúdió

Cím: 1068 Budapest Benczúr u. 12. II/6.  térképen / útvonal ide

Családias hangulatú jógastúdiónkban, a város szívében mégis csendes helyen, kiscsoportos tanfolyamokkal, minőségi oktatással várunk. Képzéseinkkel széles skáláját kínáljuk a jóga és meditációs foglalkozásoknak, életmódtanfolyamoknak, melyek lehetővé teszik, hogy a testi-lelki egyensúlyhoz vezető utat megismerd. * Egyéni és csoportos foglalkozások * Hatha jóga, gerincterápiás jóga, jóga 50 fölött, dinamikus jóga, stresszoldó jóga és meditációs foglalkozások * Kezdő és haladó jógatanfolyamok * Meditációs és Önismereti tanfolyamok * Gerincterápiás jógatanfolyam * Stresszoldó, stresszkezelő jógatanfolyam * Tudatos táplálkozás és vegetáriánus főzőtanfolyam * Ájurvéda életmódtanfolyam * Bevezetés a jógafilozófiába * Intezív hétvégi és nyári tanfolyamok * Jógaworkshopok: csípőnyitó, gerincterápiás, előrehajlító, hátrahajlítő emésztés segítő és méregtelenítő * 1 éves jóga alapképzés * Svédmasszázs és Talpmasszázs * Yoga and meditation classes and courses in English Szeretettel várunk:) Honlap: http://www.eljharmoniaban.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a jóga stúdió környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 6. kerületében a fenti jóga stúdió (Élj harmóniában Jógastúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • busz: 105
  • trolibusz: 70, 78

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem