Jóga stúdiók - Budapesten - 6. kerületiek listája

Dharma Jóga

Cím: 1064 Budapest, Vörösmarty utca 33., 1. Emelet  térképen / útvonal ide

A dharma jóga stúdió Budapest belvárosában kínál jóga órákat és jóga tanfolyamokat kezdőknek és gyakorlottab jógázóknak. Órarendünkben megtalálható a hatha jóga, hot jóga, astanga, vinyasa flow, gyerekjóga és baba mama jóga is. Folyamatos bérlet akciókkal várunk az Oktogon közelében. Honlap: http://dharmajoga.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a jóga stúdió környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 6. kerületében a fenti jóga stúdió (Dharma Jóga) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • busz: 105
  • trolibusz: 70, 73, 76, 78

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem