OTP ATM-ek - Budapesten - 10. kerületiek listája

BKV Trolibusz garázs

Cím: 1101 Budapest Zách u. 8.  térképen / útvonal ide


Szolgáltatások
Blue Mobile feltöltés
ELMŰ ÉMÁSZ számlafizetés (a számla kiegyenlítésekor meg kell adni a vevő (fizető) azonosítót, amely számla bal felső részén található)
Szerencsejáték
TESCO Mobile feltöltés
Telenor feltöltés
TIGÁZ számlafizetés
PIN csere
DIGI számlafizetés
Garancia Utazási Biztosítás kötése
Telenor számlafizetés
Egyenleglekérdezés
Főtáv számlafizetés (szükséges hozzá a befizetendő számla azonosítója, ezért azt érdemes felírni, vagy a számlát magával vinni)
Vásárlási limit beállítása
Prepaidkártya feltöltés
Vodafone számlafizetés
Díjbeszedő számlafizetés
Telekom feltöltés
Neophone feltöltés
Vodafone feltöltés

Az ATM hozzáférhető: Nyitvatartási időben Szükség esetén bankkártya letiltásra a nap 24 órájában lehetőség van a (06 1/20/30/70) 3 666 000 telefonszámon, illetve bármelyik OTP bankfiókban vagy az internetbank szolgáltatáson keresztül is. A bankkártya használatánál mindig kövesse a biztonsági tanácsokat. OTP információs telefonszám: (+36 1/20/30/70) 3 666 666


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti OTP ATM automata utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 10. kerületében a fenti OTP ATM automata közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 37A, 37

Az OTP ATM automata helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem