Pszichiáterek - Budapesten - 15. kerületiek listája

Dr. Peti Erzsébet pszichiátriai, addiktológiai szakrendelő

Cím: 1154 Budapest Pöltenberg Ernő utca 53  térképen / útvonal ide

Sokan halogatják, hogy orvoshoz forduljanak panaszaikkal, mert azt gondolják, hogy mindenki más problémamentes, hogy egyedül vannak gondjukkal. Nincsenek egyedül: környezetükben, munkatársaik között, baráti társaságukban, rokonaik között, szomszédságukban is sokan szenvednek a depresszió, pánikbetegség és egyéb pszichés betegségek tünetei miatt. Ha Önnek panaszai vannak, felkereshet. Több évtizedes tapasztalatom van a pszichés zavarok kezelésében. Honlap: https://dr-peti-erzsebet-pszichiatriai-addiktologiai.business.site/


Budapest 15. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti pszichiáter utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 15. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 15. kerületében a fenti pszichiáter (Dr. Peti Erzsébet pszichiátriai, addiktológiai szakrendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 96, 296, 296A

A pszichiáter helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem