Pszichológusok - Budapesten - 11. kerületiek listája

Villányi Pszichológiai Rendelő

Cím: 1118, Budapest, Villányi út 105/a  térképen / útvonal ide

Rendelőnk Újbudán, a XI. kerület központi részén,a BAH csomópontnál a Villányi úton található. Pszichológusaink életkori megkötöttség nélkül fogadnak gyerekeket, fiatalokat, felnőtteket. Párokkal és családokkal is foglalkozunk. Egyén és környezete folyamatosan kapcsolatban van, így ha szükséges, a problémában érintett résztvevőket közös munkára hívjuk. Terápiás munkánk során a személyiség megismerését, az aktuális helyzet feltárását, minél teljesebb gyógyulást, a teljes, harmonikus élet elérését, az önismeret fejlődését tartjuk szem előtt. Célunk emellett az életvezetési nehézségek, krízisek, lelki eredetű problémák hátterének feltárása, jelentésének és jelentőségének közös megértése, hatásainak felmérése a jelenre és a jövőre vonatkozóan. A kliens problémájának, életkorának megfelelően törekszünk arra, hogy a számára legalkalmasabb terápiás keretet biztosítsuk, melyet pár alkalmas ismerkedő fázis után közösen alakítunk ki. Gyerekekkel dolgozva az életkornak és fejlődési állapotnak megfelelő 'nyelven' szólítjuk meg őket. Mesével, rajzzal, játékkal kísérjük saját maguk felfedezését és segítjük az őket ért hatások feldolgozását, a fejlődés során jelentkező tünetek, problémák megoldását. A lelki egészség nem luxus. Csakúgy, mint a testi betegségeknél, fontosnak tartjuk a megelőzést, ezért várjuk azokat, akik átmeneti nehézségeket tapasztalva mélyebb önismerethez szeretnének jutni, és valljuk, lényeges, hogy a megfelelő segítségnyújtás időben érkezzen. Amikor készen állunk rá, vagy nagyon sürgetővé válik, elkerülhetetlen, hogy közelebb kerüljünk nehézségeink megértéséhez, azok hátteréhez, életünkre gyakorolt hatásaihoz. Ehhez nyújtunk támogatást, akár rövid konzultációk, tanácsadás vagy segítő beszélgetés, akár rövidebb-hosszabb terápiás folyamat során, melyek segítségével képessé válunk a változásra és arra is, hogy elfogadjuk, amit nem lehet megváltoztatni. Pszichológiai munkánkban változatos megközelítéseket használunk. Kollégáink személyközpontú, dinamikus pszichológiai, relaxációs és kognitív viselkedésterápiás eszköztárral is segítik a klienshez és nehézségéhez leginkább illeszkedő munkamód kiválasztását. Honlap: http://villanyipszichologia.hu


Budapest 11. kerületében a fenti pszichológus (Villányi Pszichológiai Rendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 61
  • busz: 108E, 139, 140A, 140, 142, 212, 240

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem