Szemorvosok, szemészetek - Budapesten - 8. kerületiek listája

Szemészeti Klinika

Cím: 1085 Budapest, VIII. Mária u. 39.  térképen / útvonal ide

A Semmelweis Egyetemet napjainkban Magyarország egyik legnagyobb egészségügyi intézményeként tartják számon itthon és külföldön egyaránt. Az egyetem betegellátó tevékenysége megalakulása óta folyamatosan bővül, fejlődik. Honlap: http://semmelweis.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti szemorvos, szemészet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szemorvos, szemészet környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 8. kerületében a fenti szemorvos, szemészet (Szemészeti Klinika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6
  • busz: 9, 15, 115
  • trolibusz: 83

A szemorvos, szemészet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem