Szemorvosok, szemészetek - Budapesten - 9. kerületiek listája

Dr Bély Zsuzsanna

Cím: 1095 Budapest, Mester u. 45.  térképen / útvonal ide

általános felnőtt szemészeti szakvizsgálat szemüvegfelírás kontaktlencseillesztés ( kemény, RGP, lágy) ( OEP szerződés alapján vényfelírás) szemgyulladások kezelése ( OEP szerződés alapján vényfelírás) szürkehályog szűrés, követés zöldhályog szűrés, követés cukorbetegség okozta szemelváltozások szűrése, követése gyógyszermellékhatások okozta szemészeti elváltozások szűrése, követése( Delagil, Cordaron, antidepresszánsok stb) munkahelyi alkalmassági szemészeti szakvizsgálat gépkocsivezetői engedélyhez szükséges szemészeti szakvizsgálat Honlap: http://www.drbely.hu


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti szemorvos, szemészet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szemorvos, szemészet környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 9. kerületében a fenti szemorvos, szemészet (Dr Bély Zsuzsanna) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 24, 24G, 51, 51A
  • busz: 281

Látogatóink az alábbi javításokat küldték be ehhez a térképhez:

  • itt található

A szemorvos, szemészet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem