Társkereső irodák - Budapesten - 12. kerületiek listája

Sashegy Társkereső Iroda

Cím: Budapest XII. kerület Ugocsa u.8/a  térképen / útvonal ide

Déli pályaudvartól két villamosmegálló Hagyományos, klasszikus társkeresőnk fő törekvése a minőségi társkeresés. A társközvetítés eredményességét külön, személyre szabott módszerek segítik. Minden ügyféllel külön, személy szerint foglalkozunk. Fényképes társkeresőnk sok lehetőséget kínál mindenkinek, ezen túl gyors, diszkrét és személyiségközpontú. A regisztrált tagok leinformálhatósága, nagy előnyt és biztonságot nyújt ügyfeleinknek. Sok boldog házasság és kapcsolat fémjelzi munkánkat, ez a mi büszkeségünk! Sok szeretettel várjuk Önt is! Ne maradjon egyedül, nálunk megtalálja társát! Honlap: http://www.nemaradjonegyedul.hu


Budapest 12. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti társkereső iroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a társkereső iroda környékén van-e lehetőség parkolásra (12. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 12. kerületében a fenti társkereső iroda (Sashegy Társkereső Iroda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 59A, 59, 59B, 61
  • busz: 102, 105, 139, 140A, 140, 142, 212

A társkereső iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem